Hypotheekvormen

Hypotheek 5Omdat Asvero met een groot aantal verschillende geldverstrekkers zaken doet kan ze ook een groot aantal verschillende hypotheekvormen aanbieden. Al deze hypotheekvormen zijn echter onder te verdelen in een aantal basisvormen. Waarbij de wijze van aflossen eigenlijk het ene soort van het andere onderscheid. De verschillende vormen hebben ieder hun voor – en nadelen.

Onderaan tref je een overzicht aan van alle basisvormen. Door op de verschillende vormen te klikken kun je meer informatie lezen over de desbetreffende soort. Zo kun je door het lezen van de voor-en nadelen al bekijken welke hypotheek voor jouw situatie het meest geschikt is. Hypotheek 7Tegenwoordig is het mogelijk om een combinatie van verschillende soorten te kiezen. Vraag daarvoor jouw adviseur om je verder te informeren!

Welke vorm voor wie het meest geschikt is hangt voor een groot gedeelte af van jouw financiële situatie, je risicoprofiel en je wensen. Daarbij spelen de fiscale mogelijkheden natuurlijk ook een grote rol.

Asvero neemt bij haar advisering niet alleen jouw huidige situatie in ogenschouw maar bespreekt ook de toekomstplanning. Wilt je bijvoorbeeld in de toekomst verbouwen? Is er een stijging c.q. daling van het huidige inkomen te verwachten? Of denk je bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding? Dit zijn namelijk allemaal aspecten die nu de keuze van jouw hypotheeksoort bepalen.