Ondernemers Verzekeren

 

Wat doen wij?

U wilt als ondernemer weten welke risico’s u en uw onderneming lopen en wat u moet verzekeren. Wij helpen u graag bij het inventariseren van uw bedrijfsrisico’s. Wij denken met u mee en zorgen voor passende oplossingen. Uiteraard is de basis een kennismakingsgesprek waarin wij graag alles rond uw onderneming en uw toekomstplannen horen. Op verschillende momenten kan het nuttig zijn advies in te winnen.

Denk daarbij aan:

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_Verandering

Veranderingen of wijziging van activiteiten

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_Verhuisen

Verhuizing

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_ProductVeranderen

Uitbreiding van de productenrange

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_PersoneelAannemen

Aannemen personeel

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_Expansie

Sterke expansie van de omzet

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_Publiekstrekker

Afhankelijkheid van publiekstrekker

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_Investering

Investeringen

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_Export

Export

Verzekeren_Ondernemer_Asvero_SpecialeMachinerie

Gebruik speciale productiemachines

Passend advies

Plaatje ondernemer 2Op basis van de gegevens die wij verzamelen, adviseren wij u over voorzieningen of verzekeringen die de continuïteit van de onderneming waarborgen. Zodat u in de gelegenheid wordt gesteld uw aandacht volledig aan uw bedrijfsactiviteiten te besteden.

Daarbij is het van belang te weten dat wij voor uw belangen opkomen. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars of banken. Die hebben geen enkele zeggenschap binnen onze dagelijkse adviespraktijk, zijn geen aandeelhouder noch hebben wij productieafspraken met of verplichtingen aan hen.

U bent dus verzekerd van een adviseur die uitsluitend voor uw belangen op komt. Een belangrijk punt om op te letten.

U bent klant geworden en dan?

Wij beseffen dat uw onderneming doorlopend in beweging is en risico’s zich daarom kunnen wijzigen. Echter deze kunnen aan uw aandacht ontsnappen en daarom bieden wij u periodiek onderhoud van uw verzekeringen aan, afgestemd op de behoefte van uw bedrijf en vastgelegd in onze serviceabonnementen.

U heeft daarbij  de zekerheid van korte lijnen en vaste contactpersonen die uw situatie kennen. Zij ondergaan een op de functie toepasselijke permanente educatie zodat u verzekerd bent van kwalitatieve ondersteuning. En in specifieke situaties heeft u bij ons de beschikking over een uitgebreid netwerk aan specialisten.

Omdat u middelpunt van onze inzet bent.