Organisatie

Ons bedrijf gestart in de jaren zeventig is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Dit betekent dat wij ons volledig richten op de belangenbehartiging van de klant en dat geen enkele verzekeraar of bank zeggenschap bij ons heeft.

Dit doen wij al sinds jaar en dag in met een team van medewerkers die gefocust zijn op een persoonlijk contact. Meer dan ooit een onderscheidende factor in een maatschappij die zich richt op efficiency en winst waarbij de klant als mens ondergeschikt raakt. Wij begrijpen dat iedere klant daarin een eigen keuze wil maken en ook dat is bij ons mogelijk. In onze serviceabonnementen is naar keuze een recht op persoonlijke gesprekken verankerd en gegarandeerd.

Father and teenager signing loan contract

In onze visie bestaan er (in tegenstelling tot wat wordt beweerd) wel simpele producten maar geen simpele keuzes omdat het over meer dan prijs en voorwaarden gaat. De klant heeft hulp nodig bij de risico’s die hij loopt, of het nu de ondernemer of de particulier is, en de keuzes die hij of zij daarbij kan maken.

Voor ons is technologie geen doel maar een hulpmiddel in onze dagelijkse praktijk daar waar banken, verzekeraars en ook vele collega’s u juist vaak willen mijden.

Wij richten ons op de particulier, de ondernemer en het MKB en kunnen daarbij een ruim assortiment aan producten tegen concurrerende prijzen aanbieden op het gebied van:

• Schadeverzekeringen voor particulier en bedrijf