Onze Kwaliteitswaarborgen

hc_small

HypotheekCompany

HypotheekCompany is een landelijke samenwerking van onafhankelijke, deskundige adviseurs. Met meer dan 100 vestigingen door heel Nederland zijn we één van de snelst groeiende hypotheekformules van Nederland. Klik op de onderstaande link en vindt jouw HypotheekCompany kantoor!

www.hypotheekcompany.nl

Rifd

Register Intermediair in Financiële Diensten

De doelstelling van het Register is om de kwaliteit van de dienstverlening transparanter te maken en de klant een garantie voor deskundigheid te bieden. Een Registeradviseur hecht veel waarde aan vakbekwaamheid en de kwaliteit van de dienstverlening.

www.rifd.nl

erkend-hypotheek-adviseur

Erkend Hypotheekadviseur
De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur uit aan hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur.

www.erkendhypotheekadviseur.nl

AFM-logo

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

www.afm.nl

kifid_logo

 

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

www.kifid.nl