Hypotheken

Uw woning is een kostbaar bezit. Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een die past bij uw persoonlijke situatie. Maar u komt er al snel achter dat dit ingewikkelder is dan u dacht.

Iedere financiële situatie is namelijk anders en vraagt om een op uw wensen en risico’s afgestemd advies.

Wij kunnen u door “de bomen het bos” laten zien door ons Stappenplan waarin na een gedegen inventarisatie naar een duidelijk advies wordt toegewerkt. Op maat en op uw situatie afgestemd.U krijgt door onze erkend hypotheekadviseur een schriftelijke rapportage waarin u een en ander nog eens rustig na kunt lezen. En mocht u toch nog vragen hebben, dan nemen wij de tijd om deze met u door te nemen.

Onze inzet is er immers op gericht om u op een transparante wijze een eerlijk advies te geven, waar u nog jaren op kunt vertrouwen.

stelletje

hc_smallVerder is ons kantoor aangesloten bij HypotheekCompany, een landelijk werkende organisatie van ruim honderd onafhankelijke en zelfstandige hypotheekadviseurs. Alleen kantoren die voldoen aan hoge professionele kwaliteitseisen mogen zich HypotheekCompany deelnemer noemen. En omdat we zo groot zijn, kunnen we de klant de meest voordelige rentetarieven aanbieden. Klik hier voor meer informatie over de HypotheekCompany

Wij helpen je bij het maken van de juiste persoonlijke keuzes. En voor de toekomst zijn wij ook na het passeren uw aanspreekpunt voor uw hypotheek. Met een service-abonnement voor uw hypotheek, bent u altijd verzekerd van de juiste begeleiding.