Uw Stappenplan

Asvero werkt volgens een helder stappenplan. Op die manier komen we samen altijd uit bij de juiste hypotheek.

Stap 1: Inventarisatie

Een opname van je eisen en wensen en al je persoonlijke gegevens. Je huidige woonsituatie, financiën, niets wordt aan het toeval overgelaten. Het resultaat is een compleet inventarisatierapport met een handige checklist om samen snel en zorgvuldig te kunnen werken. Je weet hoeveel je kunt lenen en hoe hoog je maximale maandlasten zijn.

Stap 2: Zoekservice

Met het inventarisatierapport in de hand weet je precies naar welke huizen je moet kijken. Als je nog niets op het oog hebt, geven we je een duidelijk beeld van de huizenmarkt. Onze Zoekservice is altijd up-to-date, waardoor we steeds inzichtelijk hebben wat er voor jou te koop is.

Stap 3: Hypotheekadvies

Een huis gevonden? Tijd voor het hypotheekadvies. We bekijken alle mogelijkheden en voor- en nadelen tijdens een persoonlijk gesprek. We helpen je bij het maken van de juiste keuzes.
Want het is jouw hypotheek. En dus je eigen keus!

Stap 4: Financiering

Nadat je de hypotheekconstructie hebt gekozen die bij je past maken wij het financieel plan. Daarin gaan we op zoek naar de voor jou aantrekkelijkste wijze van financiering. Je ontvangt een offerte en na een persoonlijke toelichting van je adviseur weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 5: Begeleiding

Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek brengt veel geregel en papierwerk met zich mee. Taxaties bijvoorbeeld, of verzekeringen, eventuele medische keuringen, of het inschakelen van de notaris. Je kunt er voor kiezen dit zelf te doen, maar je kunt het ook door ons laten verzorgen. Ons complete begeleidingstraject zorgt ervoor dat het allemaal in orde komt.

Stap 6: De Hypotheekakte

Het bezoek aan het notariskantoor waar de hypotheekakte passeert. Een feestelijk moment waarbij je altijd een leuke attentie van ons krijgt. Daarnaast helpen we je ook bij andere notariële zaken die bij een eigen huis een rol spelen. Zoals het opstellen van een testament of een samenlevingscontract.

Stap 7: Homeservice

Onze Homeservice zorgt voor de gewenste nazorg. Zo krijg je automatisch bericht wanneer de rente is afgelopen en als er tussentijds wat geregeld moet worden zijn we je deskundige raadgever. Ook kunnen we je alle verzekeringspolissen bieden die je nodig hebt. We kunnen méér voor je doen dan je denkt.

erkend-hypotheek-adviseur