Zorg

Zorg en ziekte, gezonde oplossingen!

Het aantal aanbieders van zorgverzekeringen is groot. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat ons voor u uitvinden welke aanbieder de beste dekking biedt voor uw situatie. Want voor uw aanvullende verzekeringen kunt u het hele jaar door wisselen van verzekeraar. Maak een afspraak voor de beste en voordeligste keuze van uw zorgpolis.

Beste zorgverzekering tegen de beste prijs

Wij ‘ontzorgen’ graag met advies en service door de zorg die u nodig heeft te inventariseren en de zorgverzekeringen met de beste dekkingen te selecteren. daarnaast helpen wij u door de verzekeraars met de gunstigste premies te selecteren en u zo een afgewogen advies te geven volledig toegespitst op uw situatie. Ook kunnen wij uw recht op zorgtoeslag controleren en gratis uw nieuwe verzekering aan te vragen en de oude op te zeggen

thuis2

Gegarandeerd inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Als u door ziekte langere tijd niet kunt werken, kunt u in een uitkeringssituatie terecht komen. Met als mogelijk gevolg een forse inkomensverlaging. U kunt zich relatief voordelig verzekeren tegen deze financiële consequenties.

Maak een afspraak en u krijgt van ons een controle van uw jaarloon met maximale uitkering (WIA jaarloon) met daarbij deskundig advies over bijverzekeren WIA en deskundig advies over ongevallenverzekering. Zo heeft u de beste polissen op een rij.

Verzeker uzelf van een goed inkomen, ook als het fysiek tegenzit. Wij regelen dat graag voor u.

Neem Direct Contact Op…