Wonen

verzeker uw thuis

Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot het woonhuis. Dit verzekert u via de opstalverzekering. Datgene wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering. Hoe lang geleden is het dat uw verzekeringen zijn aangepast aan uw huidige omstandigheden?

Waardeer uw huis en inboedel

Eenmaal afgesloten worden de opstal en inboedelverzekering vaak alleen nog bij een verhuizing herzien. Maar het is verstandig om deze ook als u niet verhuist, periodiek te checken. Heeft u de afgelopen jaren ook duurdere apparatuur aangeschaft of antieke spullen gekocht? Misschien heeft u wel een kunstwerk aangeschaft of uw woning verbouwd of verbeterd?

Ja? Dan is het de hoogste tijd om uw opstal- en inboedelverzekering onder de loep te nemen!

The house in human hands

Voorkom onderverzekering en zo een te lage uitkering

Een te laag verzekerd bedrag kan betekenen dat u bij een schade maar een gedeelte van het schadebedrag vergoed krijgt. Wij geven u graag een goed advies hoe u dit kunt voorkomen met de best passende dekking,  het juiste verzekerde bedrag en de laagste premies voor uw situatie. Wij adviseren over preventie en doen een gratis check op het verzekerde bedrag

De juiste inboedel- en opstalverzekering met het juiste verzekerde bedrag regelt u via uw adviseur. Stel uw huis en spullen veilig en schakel onze deskundigheid in.

Neem Direct Contact Op…