Verkeer

Voorkom pech met uw motor- of autoverzekering

Om financieel gezond te kunnen blijven, hebben veel verzekeraars in 2011 de premies van autoverzekeringen verhoogd. Een goede vergelijking maken tussen de aanbieders is dus van belang. Maar wie alleen op de prijs let, kan bedrogen uitkomen op het moment dat hij een beroep moet doen op zijn autoverzekering.

Hoe kiest u de beste motor- of autoverzekering.

Wij berekenen de laagste premie en zoeken een passende dekking: WA, beperkte casco of all-risk. wij bieden u een gunstige no-claimkorting en goede service bij schade, met natuurlijk uitstekende polisvoorwaarden. Meer dan 100 aanbieders staan klaar om u van dienst te zijn. Wij helpen u hierbij te kiezen voor de beste verzekering.

o-TEEN-DRIVING-facebook

De voordelen van onze motor- en autoverzekeringen:

Altijd de optimale dekking en laagste premie, gelet op eigen risico, voorwaarden én service. Een eventuele tweede auto kan voordelig worden mee-verzekerd.
Wij hebben een uitstekende schade-afhandeling en een gratis opzegservice van uw oude verzekering. Voorkom pech bij schade. Maak een afspraak met ons en kies de beste motor of autoverzekering. Wij regelen alles voor u.

 

Neem Direct Contact Op…