Recreatie

ontspannen op vakantie

Een reisverzekering en een annuleringsverzekering afsluiten lijkt een vanzelfsprekendheid. Maar wat dekken deze verzekeringen precies? Waar heeft u recht op als u uw reis wilt annuleren omdat u uw baan heeft verloren? Of als uw vlucht niet door kan gaan vanwege plotseling uitgebroken oproer in het land van bestemming?

Voorkom oververzekering

Door overlap met andere verzekeringen kunt u voor uw vakantie oververzekerd zijn. Bijvoorbeeld voor dekking van kosten van medische zorg in het buitenland. Of omdat u betaalt voor dekking die u helemaal niet nodig heeft. Dat vinden wij zonde van uw geld. Daarom krijgt u bij ons een goed advies over uw reisverzekering, zo voorkomt u een onnodige dekking en doen wij een check op overlap met andere verzekeringen. Wij bieden een verzekering die past bij uw reisgedrag met gratis opzegservice van de oude verzekering. En daarnaast bieden wij ook nog eens een uitstekende schade-afhandeling

Betaal niet teveel premie door oververzekering en vraag ons om advies voordat u een reisverzekering afsluit.

 

Reisverzekering

De reisverzekering biedt dekking tegen schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen tijdens het reizen. Deze verzekering is opgebouwd uit verschillende, vooraf te kiezen dekkingsrubrieken zoals geneeskundige kosten, ongevallen, bagage en buitengewone kosten (zoals gedwongen langer hotelverblijf, begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland, kosten van opsporings- en/of reddingsacties, telecommunicatiekosten en huur van vervangend vervoer). Voor een aantal rubrieken, zoals geneeskundige kosten en bagage, bestaat er de mogelijkheid om vooraf een keuze te maken uit verschillende maximum verzekerde bedragen.

U kunt bij ons terecht voor uw:

– Kortlopende reisverzekering
– Doorlopende reisverzekering
– Kortlopende annuleringsverzekering
– Doorlopende annuleringsverzekering
– Caravan- of camperverzekering

en nog veel meer recreatieve verzekeringen.