Recht

Recht en aansprakelijkheid, een veilig idee.

Door de economische malaise is het aantal beroepen op een rechtsbijstandverzekering enorm toegenomen. Die stijging is vooral toe te schrijven aan het grote aantal arbeidsconflicten. De sterk gestegen vraag bewijst de waarde die een rechtsbijstandverzekering heeft bij een arbeidsconflict.

Weet waar u recht op heeft

Als u zich verzekert voor rechtshulp, dan wilt u ook de garantie dat u gedegen juridische bijstand krijgt als u die nodig heeft. Let goed op de verschillen tussen verzekeringen. Mag u uw eigen advocaat kiezen? En is een echtscheidingsprocedure inbegrepen? Wordt er een wachttijd gehanteerd, en wat is de maximum vergoeding? Wellicht is er ook sprake van een eigen risico?

Goede hulp begint met een goed advies

Kleine en grote schades door u toegebracht aan derden, het kan altijd gebeuren. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent verzekerd tegen de financiële consequenties hiervan. Raakt u verzeild in een juridisch conflict, dan kunnen de (advocaats-)kosten snel oplopen.

Om verzekerd te zijn van goede hulp wanneer u die nodig heeft, wint u nu goed advies in. U krijgt dan deskundige informatie over een gunstige dekking en flexibele voorwaarden alsmede de laagste premies.

Voorkom teleurstelling en vraag om een persoonlijk advies over uw rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

Neem Direct Contact Op…