Pensioenen

Geen zaak voor later.

De verhoging van de AOW-leeftijd heeft mogelijk gevolgen voor de hoogte van uw inkomen als u eerder met pensioen wilt. Ook de financiële problemen bij diverse pensioenfondsen kunnen uw pensioenuitkering negatief beïnvloeden. Lijkt er straks een tekort in uw inkomen te ontstaan, dan kunt u er nu nog iets aan doen.

Uw pensioen is constant in beweging en vele factoren kunnen de hoogte van uw pensioen beïnvloeden zoals het feit dat u eerder wil stoppen met werken of een verandering van baan. Ook loopt u het risico op werkloosheid of misschien wilt u wel werken in het buitenland. U kunt onverhoopt ook met een echtscheiding te maken krijgen, of misschien maakt u de stap naar eigen ondernemerschap en zo zijn er nog vele andere factoren.

Welke factoren zijn op u van toepassing? Weet u hoe uw pensioen ervoor staat?

Stel uw pensioen veilig!

Een gesprek met onze pensioen-adviseur levert u veel op, zo kan de adviseur u bijvoorbeeld helpen met de inventarisatie van uw verwachtingen en het berekenen van uw pensioenuitkering. Wij bieden u een volledig inzicht in uw huidige pensioen-situatie en doen aanbevelingen voor het verbeteren hiervan. Wij geven persoonlijke en deskundige begeleiding gecombineerd met continue nazorg.

Een veilig pensioen vraagt om deskundig advies. Daar kunt u nú iets aan doen. Maak gebruik van onze diensten en persoonlijke aandacht.

Neem Direct Contact Op…