100% Puur Advies

Per 1 januari 2013 geldt een provisieverbod. De adviseurs van HypotheekCompany werken echter al jaren op basis van 100% Puur Advies.

Voor 2013 verschilde de hoogte van provisies die de adviseur ontvangt nogal per hypotheeksoort,- vorm en bank. Om te voorkomen dat de hoogte van deze provisies uw hypotheekadvies beinvloedt werken wij al jaren zonder provisie. Zo garanderen wij u een objectief advies waar uw klantbelang voorop staat; 100 procent puur advies!

 

Meer informatie staat in onderstaande brochure.

100procentpuur

Via uw eigen Hypotheek adviseur

De 100% PUUR ADVIES financiële producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via Asvero. De adviseurs van Asvero zijn uitstekend in staat u op onafhankelijke, heldere en professionele wijze te adviseren.

100% Puur Advies overlijdensrisicoverzekering.

Het kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering gaat bijna altijd gepaard met een belangrijk moment in uw leven, zoals: een huwelijk, een geboorte of de aankoop van een huis. De reden om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten is echter in alle gevallen dezelfde: er voor zorgen dat na een overlijden de nabestaanden niet met onoverkomelijke financiële lasten achterblijven. Een verzekeringsproduct dat eigenlijk in elk huishouden thuis hoort en meestal geen al te grote aanslag op uw budget pleegt.

Met de 100% puur advies overlijdensrisicoverzekering verkrijgt u goede voorwaarden tegen een scherpe premie.

Meer informatie staat in onderstaande brochure.

Flyer-omslag-001_1